Tukijat

Tällä sivulla ilmoitetaan toimintani tukijoista. Voit ilmoittautua tukijaksi esimerkiksi sähköpostilla jonna.purojarvi at piraattipuolue.fi . Muita yhteydenottotapoja löydät Yhteystieto -sivulta.

Tukijaksi ilmoittautuminen ei välttämättä tarkoita, että jaat kanssani identtisiä mielipiteitä. Useat tukijani – niin anonyymit kuin julkiset – tukevat ensisijaisemmin toimintamalliani suoranaisten mielipiteitteni tai puolueeni sijaan. Halutessasi voit avata laajemmin tukemisen syyn ja luvan varaisesti lausuntosi julkaistaan täällä. Saat itse valita, minkälaisia tietoja itsestäsi haluat jakaa, puoluetaustasta ammattiin yms.

Tukijat ovat sattumanvaraisessa järjestyksessä ja listaa päivitetään pian.

 

Anne Soimajärvi, Vasemmistoliitto, aktiivi:

”Kannatan Jonnaa, koska hän on järkevä, sanavalmis, yhteistyökykyinen, älykäs,  asioista selvää ottava nainen, jolla on omia ajatuksia, pyrkimyksiä, näkemystä ja halua toimia yhteiseksi hyväksi. Jonna ei kumarra kuvia, mutta ei myöskään ylenkatso toisten ajatuksia. Hän uskaltaa, etsii, löytää toimii ja kertoo. Hänessä on mielestäni ainesta kansanedustajaksi, joka tekee töitä palkkansa eteen pystyen toimimaan erilaisten ihmisten kanssa tuossa työssä jäämättä nurkkaan. Uskon Jonnaan. Erityisesti arvostan hänen tapaansa perustaa näkemyksensä tietoon ottaen tunteet huomioon, tehdä työtä asioiden selvittämiseksi ja  pyrkiä oppimaan lisää ja uutta. Hänen ajamansa asiat koen tärkeiksi sekä itselleni että muille ilman kultalusikkaa syntyneille. Se, että kuulun itse vasemmistoliittoon ei ole minulle este kannattaa Jonnaa. Äänestin häntä viime EU-vaaleissa.”

 

Pasi Ilmari Jääskeläinen, äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori sekä kirjailija (luvan varaisesti Twitter-päivityksestä siteeraus):

En piraateista puolueena juuri perusta, kirjailija kun olen, mutta fiksu nisäkäs tämä Jonna Purojärvi”

 

 Esa Koivuniemi, yrittäjä, Kemi:

” ’Toimiva yhteiskunta tarvitsee selkärangakseen ihmisiä, jotka kykenevät riittävään ristiriidattomuuteen ajatuksiensa ja todellisuuden välillä – Ennakkoluuloihin, pelkoihin tai utopian tavoitteluun pohjaava päätöksenteko ei vie asioita eteenpäin.’ (Jonna Purojärvi) Siksi tuen Jonnaa”

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *