UKK

Miksi olet Piraattipuolueessa?

Piraattipuolue on puoluekentällä vaikuttavista tekijöistä ainoa, jonka puolueohjelmaan voin riittävässä määrin samaistua. Puolue ei myöskään harjoita puoluekuria, joka antaa mahdollisuuden käyttää omia aivoja päätöksenteossa. Lisäksi se on Suomen ainoa itsensä tietoyhteiskuntapuolueeksi määrittelevä puolue.

 

Mikäs oikein olet miehiäsi (tai, siis, naisiasi)?

Olen tämmöinen intohimoisesti tietoon suhtautuva nuori ihminen, joka on lopen kyllästynyt tunteilla tehtyyn päätöksentekotapaan, kun kyseessä on koko valtiota koskettavat, yhteiset asiat. Tunteilla ohjailtava päätöksentekoprosessi on osoittautunut toistuvasti haitallisesti ja historian saatossa suorastaan katastrofaaliseksi, jonka tähden linjaa täytyy muuttaa kohti sivistyneempää ja asiapitoisempaa keskustelua. Tietäen kuitenkin tunteiden vaikutuksen, toimin tunteella järjen puolella.

 

Minkälaisella pätevyydellä asioista itse puhut?

Yhteiskunnallisesti päätettävät asiat vaihtelevat laidasta laitaan, eikä yksikään ihminen voi todellisuudessa olla pätevä näistä kaikista asioista päättämään. Olen keskittänyt huomioni laajoihin yhteiskuntafilosofisiin teemoihin löytääkseeni mahdollisimman kattavia ja joustavia ratkaisuja, joiden pohjalta yhteiskuntaa voidaan parhaiten kehittää eteenpäin. Tällaiseen perusteisiin keskittyvään keskusteluun on jokaisen mahdollista – ja tarpeellistakin – osallistua, oli taustalla sitten peruskoulu tai tohtorin tutkinto, pohjana ideologia tai uskonto. Oma pätevyyteni pohjaa pääasiassa yleissivistävien teoksien ja tutkimuksien sisällön sisäistämiseen, näiden pohjalta harjoitettuun ajatustyöhön  ja perinpohjaisiin keskusteluihin monenkaltaisten ihmisten kanssa.

 

Kuinka voisin tukea?

Parhaiten tuet toimintaani sivistämällä itseäsi, käymällä keskusteluita ihmisten kanssa ja pitämällä huolen omasta tietämyksen tasostasi yhteiskunnallisten toimien suhteen. Käytä omia aivojasi, tutki omia ajatus- ja toimintamallejasi ja kehitä itseäsi. Toimiva yhteiskunta tarvitsee selkärangakseen ihmisiä, jotka kykenevät riittävään ristiriidattomuuteen ajatuksiensa ja todellisuuden välillä – Ennakkoluuloihin, pelkoihin tai utopian tavoitteluun pohjaava päätöksenteko ei vie asioita eteenpäin.

Voit myös ottaa minuun suoraan yhteyttä ja kysyä lisää tai tarjota tapoja auttaa. Asioista keskustelu ja ajatusten vaihtaminen on yksi parhaita tapoja auttaa minua työssäni. Yhteystiedot löytyvät täältä. Lisäksi voit liittyä julkisiin tukijoitteni joukkoon josta lisätietoja löydät sivulta Tukijat.

One thought on “UKK

 1. Vastaisitko kyllä tai ei. Lisää sen jälkeen, jos on sanottavaa.

  Tärkein kysymys!
  1. Pitäisikö suomen saada suora demokratia (Sveitsi)?

  2. Onko sinulla tarpeeksi kokemusta/tietoa kuinka raha kulkee taloudessa?

  3. Onko sinulla tarpeeksi kokemusta muista kulttuureista Euroopan ulkopuolella? (kuukausi lomaa Thaimaasa ei lasketa)

  4. Teetkö jotain julkisia haastatteluja joista voisin nähdä mitä oikein kannatat?

  5. Montako eri kieltä puhut ja ymmärrät?

  6. Onko poliitikkojen palkka sopiva?

  7. Euroopan Unioni?

  8. Onko suomen suhde Venäjän johtoon tai kansaan hyvä?

  9. Onko suomen suhde USA:n johtoon tai kansaan hyvä?

  10. Oletko tietoinen Kiinan ja Intian historiasta ja politiikasta?

  11. Oletko tietoinen (ihmisten) elimien laittomasta kaupasta idässä? (Sen taloudellinen koko)

  12. ALV:n nosto kaikkiin eläin peräisiin elintarvike tuotteisiin (maito, kananmuna, kana, kala, hunaja…) ?

  13. Autojen verotuksen lisääminen (oli se sitten polttoaine tai sähköauto) ?

  14. Maahanmuutto on tuonut lisää rikollisuutta suomeen?

  15. Perus tulo kaikille suomalaisille suomeen? (määrä?)

  16. Pakollinen asepalvelus miehille ja naisille? (toivottavasti selittäisit ja vakuuttaisit minut, joko puolesta tai vastaan)

  17. Suomi on liian köyhä (ei puhuta vain rahasta) tehdäkseen mitään isoja muutoksia Suomeen, Eurooppaan tai maailmaan?

  18. NATO-jäsenyys tai EU:lle oma puollustusvoima (tai jotain muuta)?

  19. (Twitterin perusteella) Opiskelija ja DOTA2 kokemus ei oikein vakuutta, että ymmärtäisit mitä kaikkea oikeasti tapahtuu politiikassa. Onko muuta henkilöä ketä suosittelisit, jos et kykenisi hoitamaan työtä loppuun asti (4 vuotta)?

  20. Ansaitsetko sen palkan, jonka saat jos pääset edustamaan? (vähemmän tai enemmän?)

  Tietoa minusta: Mies. Ilmailu alalla. Olen pääasiassa ollut töissä Euroopassa ja Euroopan ulkopuolella. Tykkään palata takaisin tänne kylmään Suomeen, koska verrattuna muihin maihin, meillä on asiat todella hyvin. Kuulin piraateista kun näin jutun EU:n WWW muutoksista. Ihan sama kenelle äänen laitan, mikä puolue tahansa, niin luulen sen äänen menevän hukkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *