UKK

Miksi olet Piraattipuolueessa?

Piraattipuolue on puoluekentällä vaikuttavista tekijöistä ainoa, jonka puolueohjelmaan voin riittävässä määrin samaistua. Puolue ei myöskään harjoita puoluekuria, joka antaa mahdollisuuden käyttää omia aivoja päätöksenteossa. Lisäksi se on Suomen ainoa itsensä tietoyhteiskuntapuolueeksi määrittelevä puolue.

 

Mikäs oikein olet miehiäsi (tai, siis, naisiasi)?

Olen tämmöinen intohimoisesti tietoon suhtautuva nuori ihminen, joka on lopen kyllästynyt tunteilla tehtyyn päätöksentekotapaan, kun kyseessä on koko valtiota koskettavat, yhteiset asiat. Tunteilla ohjailtava päätöksentekoprosessi on osoittautunut toistuvasti haitallisesti ja historian saatossa suorastaan katastrofaaliseksi, jonka tähden linjaa täytyy muuttaa kohti sivistyneempää ja asiapitoisempaa keskustelua. Tietäen kuitenkin tunteiden vaikutuksen, toimin tunteella järjen puolella.

 

Minkälaisella pätevyydellä asioista itse puhut?

Yhteiskunnallisesti päätettävät asiat vaihtelevat laidasta laitaan, eikä yksikään ihminen voi todellisuudessa olla pätevä näistä kaikista asioista päättämään. Olen keskittänyt huomioni laajoihin yhteiskuntafilosofisiin teemoihin löytääkseeni mahdollisimman kattavia ja joustavia ratkaisuja, joiden pohjalta yhteiskuntaa voidaan parhaiten kehittää eteenpäin. Tällaiseen perusteisiin keskittyvään keskusteluun on jokaisen mahdollista – ja tarpeellistakin – osallistua, oli taustalla sitten peruskoulu tai tohtorin tutkinto, pohjana ideologia tai uskonto. Oma pätevyyteni pohjaa pääasiassa yleissivistävien teoksien ja tutkimuksien sisällön sisäistämiseen, näiden pohjalta harjoitettuun ajatustyöhön  ja perinpohjaisiin keskusteluihin monenkaltaisten ihmisten kanssa.

 

Kuinka voisin tukea?

Parhaiten tuet toimintaani sivistämällä itseäsi, käymällä keskusteluita ihmisten kanssa ja pitämällä huolen omasta tietämyksen tasostasi yhteiskunnallisten toimien suhteen. Käytä omia aivojasi, tutki omia ajatus- ja toimintamallejasi ja kehitä itseäsi. Toimiva yhteiskunta tarvitsee selkärangakseen ihmisiä, jotka kykenevät riittävään ristiriidattomuuteen ajatuksiensa ja todellisuuden välillä – Ennakkoluuloihin, pelkoihin tai utopian tavoitteluun pohjaava päätöksenteko ei vie asioita eteenpäin.

Voit myös ottaa minuun suoraan yhteyttä ja kysyä lisää tai tarjota tapoja auttaa. Asioista keskustelu ja ajatusten vaihtaminen on yksi parhaita tapoja auttaa minua työssäni. Yhteystiedot löytyvät täältä. Lisäksi voit liittyä julkisiin tukijoitteni joukkoon josta lisätietoja löydät sivulta Tukijat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *